Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Zaklamp met FLITSFUNCTIE en SOS

Krachtige ledzaklampen, die voor bescherming & veiligheid zorgen

DIdeaal voor alle veiligheids- en reddingsdiensten ´s nachts

Onze ultrakrachtige ledzaklampen met stevige en hoogwaardige aluminium behuizing en een praktische draaglus zijn uitermate geschikt voor professionele hulpkrachten. Of het nu gaat om politie, brandweer of beveiliging, met behulp van deze ledkrachtpatsers is men gegarandeerd voor elke actie optimaal uitgerust.

Dankzij de speciale soort led, namelijk een CREE-led, heeft u tal van voordelen, die in het donker uitstekend van pas komen:

CCREE zorgt voor een lange levensduur en een krachtig en toch aangenaam licht. Bij zaklampen met CREE-led is het energieverbruik duidelijk lager dan bij normale ledzaklampen. Dat betekent dan weer dat men zaklampen met CREE-led duidelijk langer kan gebruiken. De levensduur van CREE-leds is niet te overtreffen. CREE-leds branden maar liefst 50.000 uur – dat zou gelijkstaan aan 5,7 jaar bij dagelijks ononderbroken gebruik van de zaklamp. Dat betekent ook in dit geval een duidelijke verbetering ten opzichte van normale leds.

Zaklamp met FLITSFUNCTIE en SOS

Een derde en ook heel belangrijk voordeel is het aangename en tegelijkertijd heel krachtige, warmwitte licht. Dat leent zich uitstekend voor gebruik buiten, met name voor reddings- en veiligheidsdiensten.

Naast de gebruikte leds bieden onze LuxPremium-zaklampen nog meer uitgebreide eigenschappen, die op het gebied van bescherming & veiligheid in geen geval mogen ontbreken:

  • SOS-modus: In deze modus kunnen door middel van morsecode SOS-signalen worden afgegeven. Dat betekent dat de zaklamp zodanig licht afgeeft, dat het knipperen in morsecode een “S-O-S” (3x kort, 3x lang, 3x kort) vormt. Dankzij deze reddingsfunctie kan men dus in een bedreigende en gevaarlijke situatie een signaal afgeven.
  • Flitslichtmodus: In deze modus gaat de zaklamp op een vrij irritante, verblindende manier en met tussenpozen flitsen afgeven. Het gevolg daarvan is, dat degene die tegenover u staat gedesoriënteerd raakt en u niet eens goed kan onderscheiden.

Het maakt niet uit of het om politie, brandweer of overige hulp- en reddingskrachten gaat - met de krachtige en stevige ledzaklampen van brennenstuhl® is iedereen gegarandeerd optimaal uitgerust voor de volgende actie.