Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Mobiele ledlamp met accu – welke functies biedt de lamp?

Zo veelzijdig als nooit tevoren – de acculedlamp van brennenstuhl®

Flexibel inzetbare ledbouwlamp voor binnen en buiten

Vervelend als men werk op de bouwplaats, in huis of in de garage moet onderbreken omdat de schemering intreedt en er geen stroomaansluiting voorhanden is. Dat is nu verleden tijd. Onze op een accu werkende ledschijnwerper brengt namelijk licht in de duisternis!

Deze bedrijfslamp maakt u gegarandeerd het thuiswerken gemakkelijker, of u nu in huis, in de werkplaats of buiten, bijvoorbeeld in de tuin, aan het klussen bent.
Hij zorgt met absolute zekerheid voor een perfect licht om bij te werken in elke kleine hoek.

Dankzij het stabiele, in verschillende standen uitklapbare onderstel en de draaibare lichtbron kan de lamp zo flexibel worden ingezet als nooit tevoren en zorgt daardoor in elke positie voor het beste zicht.


Indien gewenst kunt u tussen twee lichtsterktes (100% - 50%) wisselen. Dankzij de innovatieve chipled kan de bouwlamp tot wel vijf uur lang worden gebruikt.

U kunt heel gemakkelijk aan de accu-indicatie, die op de achterkant van de lamp te vinden is, zien wanneer de accuschijnwerper leeg raakt.

De meegeleverde high-power-voedingseenheid zorgt ervoor dat de accu nog snelle oplaadt dan u van accu-schijnwerpers al gewend bent.

De lamp kan verder niet alleen worden neergezet, maar met behulp van vier stevige, geïntegreerde magneten ook aan een metalen oppervlak worden opgehangen. Daarmee creëert u praktische verlichting en heeft u tegelijkertijd uw handen vrij.

Niet alleen de bedrijfslamp zelf overtuigt door zijn veelzijdigheid, maar ook de gemakkelijk vervangbare li-ion-accu: aan de ene kant profiteert u dankzij de modernste accutechniek van een lange levensduur en geringe zelfontlading; aan de andere kant is de accu ook ideaal als powerbank om apparaten mee op te laden. Met behulp van de USB-aansluiting (2 A) kunt u heel gemakkelijk ter plekke mobiele toestellen, zoals uw smartphone, MP3-speler of tablet, opladen.

aan de andere kant is de accu ook ideaal als powerbank om apparaten mee op te laden.

Met behulp van de USB-aansluiting (2 A) kunt u heel gemakkelijk ter plekke mobiele toestellen, zoals uw smartphone, MP3-speler of tablet, opladen.

Doordat het onderstel kan worden ingeklapt en de schijnwerper een ergonomisch gevormde kunststof handgreep heeft, kan hij altijd gemakkelijk mee worden genomen voor uw volgende klusje!


Een stevige ledbedrijfslamp met tal van voordelen – gegarandeerd een goede keuze.