Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

brennenstuhl®estilo design contactdoosstroken voor modern wonen

Heeft de keuken te weinig stopcontacten, of is er geen stopcontact binnen bereik van de bank? De woning kan stijlvol worden uitgerust met handige stekkers die niet alleen overtuigen door hun functie, maar vooral door hun design. Met de brennenstuhl®estilo design meervoudige stopcontacten is er altijd stroom beschikbaar zonder afbreuk te doen aan een stijlvolle en moderne inrichting.

Meervoudige wandcontactdozen in speciaal brennenstuhl®estilo design

Het voortdurend toenemend aantal kleine elektrische hulpjes in huis brengt ons in de situatie dat we meer en meer stopcontacten nodig hebben. Zelfs op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is. Met elegant vormgegeven contactdoosstroken en vormgegeven USB-laadstations met USB heeft brennenstuhl® een nieuwe productlijn op de markt gebracht. Alle brennenstuhl®estilo gadgets voor stroomverdeling zorgen niet alleen voor stroom, maar ook voor design en orde in het moderne leven. De verschillende stekkers van de productfamilie dienen de gebruiker op verschillende manieren. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is design, functionaliteit en kwaliteit. Want dat is waar brennenstuhl®estilo voor staat.

Hoekcontactdoosstrip - Design contactdoosstrips met roestvrijstalen afdekplaat

Het exclusieve design van de brennenstuhl®estilo hoekstopcontactstrook springt onmiddellijk in het oog. Met 2 contactdozen, 2 Euro-aansluitingen en 2 USB-aansluitingen kan de stekkerdoos praktisch overal in uw moderne huis worden gebruikt. Op kantoor, op een dressoir of in de keuken, de stekkerdoos van roestvrij staal is een blikvanger. Dankzij de passende en sterke kleefpads kan de 4-voudige stekkerdoos met roestvrij stalen afwerking zonder boren horizontaal of verticaal in elke hoek en op elke plaats worden gemonteerd. De hoekcontactdoos valt op door zijn design en onderscheidt zich van de standaardcontactdozen voor binnenshuis. Het moderne, eenvoudige design van de USB-stekkerdoos in de kleuren wit of zwart is een blikvanger, of het nu in de keuken, op meubelstukken of op het bureau is.

USB-laadstation met textieloppervlak

Design Steckdosenleisten USB Ladestation mit Textiloberfläche

Op de bank in de woonkamer, op het bureau of op het nachtkastje - het brennenstuhl®estilo USB-laadstation met textieloppervlak integreert zich met zijn optiek optimaal in moderne woonruimtes. Het USB-laadstation springt in het oog door zijn textiele decoratie en past onopvallend en perfect in elke omgeving. Het oplaadstation voor meerdere apparaten is uitgerust met 2 USB-poorten voor het opladen van mobiele telefoons, tablets en laptops. Bovendien heeft het laadstation een euro-aansluiting. Het USB-laadstation van brennenstuhl®estilo is niet alleen mooi om te zien, maar heeft nog een andere praktische functie. De 3 meter lange kabel heeft een platte stekker aan het uiteinde. Hierdoor is het geen probleem om het laadstation achter de bank, het bed of andere krappe plekken in huis aan te sluiten. Overal waar je anders moeilijk bij een stopcontact kunt komen. En daar ga je, je hebt een nuttig gadget voor stroom. Wij vinden het compacte oplaadstation zo praktisch dat meenemen op reis ook zeker aan te raden is.

Design stekkerdoos voor meubelsleuven

Design Steckdosenleiste für Möbelschlitze

Iedereen weet het: Na een lange dag maakt u het zich gemakkelijk op de bank of het bed om te ontspannen. Dan neem je vaak je gsm in de hand, maar de batterij is leeg. Vooral op de bank of op bed zijn de stopcontacten vaak moeilijk bereikbaar, of de oplaadkabels van de apparaten zijn te kort om comfortabel te kunnen zitten en tegelijkertijd het apparaat op te laden. Hier komt de brennenstuhl®estilo stekkerdoos voor sofa's van pas. Met deze wigvormige brennenstuhl®estilo design stekkerdoos integreert u het laadstation gewoon in de meubelgroef van de sofa of in het bed en u hebt een praktische stekkerdoos met USB-laadstation bij de hand - klein, praktisch en mooi vormgegeven. Met 2 USB-poorten en een Euro-poort kunnen tot 3 apparaten tegelijk van stroom worden voorzien via het banklaadstation. Dankzij een 3 meter lange kabel kunt u gemakkelijk het dichtstbijzijnde stopcontact bereiken. De gebruikte platte stekker biedt bovendien het voordeel dat het stopcontact van de sofa ook kan worden aangesloten op stopcontacten die anders door meubelstukken worden geblokkeerd.