Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Drie goede redenen

Drie goede redenen voor brennenstuhl®

Er zijn talloze redenen om voor Brennenstuhl te kiezen.

De drie belangrijkste zijn:

brennenstuhl® steht seit über 60 Jahren für Qualität und Sicherheit

De brennenstuhl®-kwaliteit

Het merk brennenstuhl® staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en veiligheid. Onze hoogwaardige producten op het gebied van elektronica en elektrotechniek worden gekenmerkt door uitvindersgeest en de passie voor het betere. Om u de best mogelijke gereedschappen te kunnen bieden, letten wij op de fabrieksgarantie ‘Made in Germany", en bieden royale garanties en een competente service.

brennenstuhl® Service - Wir unterstützen Sie bei Ihren Projekten, achten auf Ihre Bedürfnisse und empfehlen passende Lösungen.

De brennenstuhl®-service

Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk de mens is bij het behalen van successen. Wij hechten grote waarde aan een vriendelijke omgang met onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Klanttevredenheid is daarbij onze hoogste prioriteit. Wij ondersteunen u bij projecten, houden rekening met uw wensen en raden u passende oplossingen aan.

brennenstuhl® nah bei Ihnen - Als führender europäischer Lieferant im Bereich der Kabeltrommeln, Steckdosenleisten, Leuchten und anderer Arbeitsmittel sind wir in über 100 Ländern nicht nur bekannt, sondern auch anerkannt.

brennenstuhl® dicht bij u

Als toonaangevende Europese leverancier op het gebied van kabeltrommels, stekkerblokken, lampen en andere bedrijfshulpmiddelen zijn wij in meer dan 100 landen niet alleen bekend, maar ook erkend. Tot onze partners behoren alle belangrijke handelsorganisaties. Daardoor zijn wij voor u als directe contactpersoon voor vakbekwaamheid en hoge prestatie altijd bij u in de buurt.